Hodžić: Ginuli smo jedan za drugog, mogli smo i pobijediti!

Napadač pogodio stativu protiv Italije

Hodžić: Ginuli smo jedan za drugog, mogli smo i pobijediti!

A. Čaušević

Armin Hodžić je mogao biti jedan od junaka utakmice protiv Italije, ali je u drugom poluvremenu pogodio stativu.

Hodžić je odigrao vrlo dobar i borben meč na poziciji lijevog krila i selektor Dušan Bajević sigurno može biti zadovoljan njegovim izdanjem.

Poslije remija s Italijanima (1:1) napadač Mol Vidija je kazao kako su svi igrači ginuli jedan za drugog i da se moglo doći i do pobjede.

"Prije svega čestitam saigračima i stručnom štabu. Svi smo bili motivisani i vidjelo se na terenu da ginemo jedan za drugog. Sretan sam iako smatram da smo mogli i da pobijedimo. Sad moramo da se osvježimo i spremimo se za meč sa Poljskom", kazao je Hodžić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Utakmica BiH - Poljska igra se u ponedjeljak na stadionu Bilino polje.

Top Komentari

Ivica_Osim8
Molim redakciju da objave Hodzic kroz noge i ostale driblinge, Gojakovi driblinzi i vele slalom, Cipeticev ringispisl medju pet igraca Italije, Sehicevu paradu kad je Insigne pucao slobodni i sve ostale poteze, kad moezete objaviti driblinge drugih stranig igraca, morate ove nase od veceras ako ste pravi Bosanci i Hercegovci
37 1
OR7
mali,ono je bilo fakinski,drsko i bezobrazno,što provuće Insinjiju loptu kroz noge,al neka si,takvog te volim....sretno u Zenici....
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi