27

Komentari (27)

miki30
Čuj naših komentara, sve sami specijalci što se fudbala tiče. Hebo vam Bajević sve, nevalja vam sad ni kako ga zvaste prije imenovanja Princ sa Neretve? Koga hoćete sad? Barbareza? Pa da ga pljujete posle prva 2 poraza, neiskusan, pokeraš, ovako onako? Da mu hebete sve redom, kao igrač sila kao selektor *****a. Ili možda Vahu? O njemu da nepričamo, kako bi tek njeg karali nakon par loših rezultata. Koja licemjernost.
K79
@miki30 sve si rekao majstore svaka čast !!
Benaris96
svaka ti je na mjestu
kukuruz
I ja sam ga već zaboravio
Fk1921
Vrapcicki klaun koji veze nema o fudbalu
Dena33
Sad ce nama Vico i Krstajic doci. Moram priznat da jedva cekam. Dosta vala i vas Sarajevskih sibicara. Begica Usanovica Pušina i ostalih gmizavaca..
miki30
Imaš ti sigurno? Nebi znao ni formaciju postaviti a kamoli šta drugo.
Fk1921
Ja ne bih ali ne zna ni on a placen je za to. Metuzalem izdavno ugasene SDP prcije zvane velez
Vrana
Nema vecih cigana od italjana
Matic
Naravno da ne znaju ko je ublehas koji je igrao za nekakve vrapcice i njihov davno ugaseni klub, koji je igracka politickih partija, prvo SDP pa SDA a uskoro ce se prikloniti i HDZ. Treba to ugasiti za spas fudbala i sporta uopsteno.
zajid08
...Suti keru nevaspitani, eto zrinjski je klub sa prijeratnom historijom od 3 godine i to u amaterskom fudbalu
Matic
Zrinjski je za vasu politicku lutku svemirski brod. Niste vi njima ni do clanaka.
zajid08
A kakve to Bajevic veze ima sa "politickom lutkom" i vrapcicima? On je igrao pod bijelim brijegom, konju. Ako je zrinjski za trenutni velez svemirski brod, onda je prijeratni velez za sadasnji zrinjski, nista manje vise nego Bog!
Matic
Taj takozvani velez je uvjek bio politicka striptizeta koja nikad nije igrala vaznu ulogu u bilok takmicenju u kojem je ucestvovala. Sluzili su samo za namjestanja i za sprdnju. Za njih je i siroki i leotar i posusje i citluk i modrica i olimpik itd itd, svemirlsi brod. Oni su bili i ostali igracka za politicare iz bilo koje stranke ili partije kojoj se cefne da se poigrava sa njima.
Matic
Ne znam ko ti je mama niti zasto je ubiste, ali to ovdje nije tema.
Fk1921
HAHAHAHAHAHAHA Ugasi ga brat sa juga
Matic
Ne idem ti ja na taj jug. Malo sam prestar za to i utakmice naseg Zelje gledam sa zapada. A na tom jugu glavnu rijec vode kriminalci koji djecici od 14 godina otimaju dzeparac i tjeraju ih da kupuju nekakve njihove rekvizite. I oni koji rade prljave poslove za naseg gadzu kamatara koje on salje na vrata igracima kada ovi traze ono sto su posteno zaradili. Nije to moj jug.
Taceoni
Taliani svakom ko ih poznaje dosta?
Realist
Velez na aparatima
Sadik82
Ovo ti govori u kakvoj zabludi mi zivimo misleci da imamo neke svjetske legende. Koga zaboli k ko je osvajao grcku ligu prije 20 i kusur godina. U svjetskim okvirima danasnji prvak Grcke je nebitan a kamo li iz Bajevicevog vakta.
Tas14
Bajević je totalno ne bitan a naši ostali igraci su bitni
zajid08
Cuj a kamo li iz bajeviceg vakta. Olympiakos je tada bio jedan od top klubova na svijetu ciji su igraci igrali i za reprezentaciju brazila. To sto ga mladja generacija ne poznaje, nemora znaciti da neko nije imao uspjeha i bio legenda prije 20-30 godina. Druga je stvar jeli on prestar za ovaj posao ili nije. Ali nemozes nekome osporavati uspjeh iz proslosti.
Rajvosa2019
Upoznali su ga sada , ostace u sjecanju sa odlicnim rezultatima sa repkom - proslo je 10-tak godina od njegovih uspjeha u Grckoj , ruku na srce koga boli racku za Grckom ligom // doduse dosao je u jako nezgodnom trenutku u repku , preuzeo je brod koji tone i sve sto je radio bilo je dobronamjerno - ali bez dobrih rezultata uvijek ispadnes paksu
Matic
Jest jest dobronamjerno. Narocito kad je pozivao ono stene od refika sabanadzovica samo iz razloga sto su njih dvojica zajedno bili u propaloj grckoj, iako momak godinu dana nije pipinuo loptu. Ili kad je u nacionalni tim pozvao igraca iz davno ugasenog pijacarskog kluba iz vrapcica. Bas je dobronamjeran.
Fk1921
Je li tebi dobronamjerno da poziva igraca iz seljackog kluba vrapcici ili ziljkica iz borca a da nema nikog iz zelje? Osim sto je zvao refikovog propalicu
Rajvosa2019
@Matic / @Fk1921 On je - bio selektor i ima pravo da poziva u repku koga on hoce . Yebem mu misa paksu Bajevic , Robert seronja, Amar reketas , Ivica prevarant itd. Pa nama niko nevalja - a ocekivanja velika u drzavi u kojoj dosta stvari ne funkcionisu - sve sistem slomljena pipa / sve ide preko nacionalnog kljuca/ vara se laze se - korupcija na nivou Konga - u vrhu vlasti ratni zlocinci i kriminalci kojima najveca mafija sa Sicilije zavidi . Najlakse je drkati po testaturi i pljuvati , znam ja nas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti