Nije valjda da Italijani ne znaju ko je Dušan Bajević?

Veliki gaf ili?

Nije valjda da Italijani ne znaju ko je Dušan Bajević?

Edmir Škorić

Italijanski portal Football-italia pomiješao je lončiće i napravio veliki gaf ili je jednostavno u pitanju slabo poznvanje nogometnih prilika u Evropi i na Balkanu?

Kako god, spomenuti portal, koji je nedavno srpskog selektora Ljubišu Tumbakovića predstavio kao "bosanskog selektora", sada je prateći press konferenciju BiH umjesto Čustovića pretpostavio da je u pitanju Dušan Bajević?!

Podsjetimo da je Čustović danas govorio pred novinarima umjesto Bajevića, ali Italijani su sve ono što je rekao pomoćni trener zaključili da je izgovoreno iz usta aktuelnog selektora naše zemlje, popularnog Princa s Neretve.

"Imamo 21 igrača, dva golmana i tri pozitivna na COVID-19, pa ćemo vidjeti kakvi su rezultati jutrošnjih testova", rekao je Čustović na press konferenciji, koji je hvalio Italiju i pravdao naše loše rezultate u 2020. godini.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Sve to što je Čustović rekao, italijanski portal je prepisao legendi Dušanu Bajeviću. Iako se radi o jednoj nogometnoj veličini, očigledno da Italijanima nije poznat.

Top Komentari

Rajvosa2019
Upoznali su ga sada , ostace u sjecanju sa odlicnim rezultatima sa repkom - proslo je 10-tak godina od njegovih uspjeha u Grckoj , ruku na srce koga boli racku za Grckom ligom // doduse dosao je u jako nezgodnom trenutku u repku , preuzeo je brod koji tone i sve sto je radio bilo je dobronamjerno - ali bez dobrih rezultata uvijek ispadnes paksu
9 1
miki30
Čuj naših komentara, sve sami specijalci što se fudbala tiče. Hebo vam Bajević sve, nevalja vam sad ni kako ga zvaste prije imenovanja Princ sa Neretve? Koga hoćete sad? Barbareza? Pa da ga pljujete posle prva 2 poraza, neiskusan, pokeraš, ovako onako? Da mu hebete sve redom, kao igrač sila kao selektor *****a. Ili možda Vahu? O njemu da nepričamo, kako bi tek njeg karali nakon par loših rezultata. Koja licemjernost.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti