Bajević našao novog Zmaja? "Istina je da postoji kontakt"
Foto: EPA

Pruža odlične partije u Rusiji

Bajević našao novog Zmaja? "Istina je da postoji kontakt"

Mediji u Švedskoj objavili su kako N/FSBiH nakon Anela Ahmedhodžića lovu još jednu tamošnju nadu.

Naime, na radaru selektora Dušana Bajevića se navodno nalazi i 22-godišnji odbrambeni fudbaler Rostova Dennis Hadžikadunić koji je prošao sve omladinske selekcije Švedske.

SportExpressen navodi kako su kontakti između N/FSBiH i Hadžikadunića već uspostavljeni, a to je potvrdio i njegov agent Blash Hosseini.

"Tačno je da smo imali kontakt sa ljudima iz BiH, ali o tome ne mislimo previše. Dennis, naravno, osjeća veliku ljubav prema toj zemlji jer iz nje su njegovi roditelji. Za Dennisa je u ovom trenutku najvažnije da igra dobro u Rostovu, sve ostalo će doći s vremenom", kazao je Hadžikadunićev agent.

Hadžikadunić, s druge strane, nije želio pretjerano komentarisati interes iz BiH.

"Drago mi je što se ljudi iz BiH interesuju, to znači da radim dobar posao, ali oko tih stvari morate razgovarati sa mojim agentom. Ja sam fokusiran samo na igranje fudbala", poručio je mladi fudbaler.

Prije nego što je došao u Rusiju, Hadžikadunić je igrao u Švedskoj za Malmo i Trelleborg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi