Novi selektor Zmajeva

Bajević poslao jasnu poruku

8

Komentari (8)

user1571956549
Nogometas Bravoo....
ragnarrsonn
Zovi Vranjesa konju
Sikter2027
A sto konju, konju jedan
prometej
Ubrzo počinje pljuvanje po liku...
konjnakvadrat
Podrska od mene, uz jednu novogodisnju zelju, Lulicu vrati se u tuki te ljubim, znam da citas nase komentare
Mostar
Sto da opet laje, a paparazzi jedva docekaju. Da prica po Italy da se tamo Samo dobro jede, a fudbal da se neigra, i uostalom Iako mu Dusko posalje pozivnicu njegovo je Dali da dodje ili ne. Ja takvog tipa nebi zvao u repku. Prija Vranjesa, a Vranjes c'è doci sto je sa Dusko ok
konjnakvadrat
Nije on nista lajo, kamera ga slucajno uhvatila, i potvrdila Ono sto vec svi dobro znamo, e sad hoce li doci i pomoci u ove 2 bitne tekme to je jedna stvar, a druga je stvar kako ce bit prihvacen od ovih meraklija i sljokara koje je prozvao.
larokblum
Pa kad ispratis stanje bh fudbalera vidio bi da trenutno i nema bas nekog ko bo se moga da se istakne, trenutno je zatisje u bh nogometu, zato "istroseni" i guraju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.