Bajević poslao jasnu poruku

Novi selektor Zmajeva

Bajević poslao jasnu poruku

S. Mlaćo

Dušan Bajević u subotu je na sjednici IO NS BiH imenovan za novog selektora naše nogometne reprezentacije.

Dušan Bajević u subotu je na sjednici IO NS BiH imenovan za novog selektora naše nogometne reprezentacije.

Bajević je dobio jednoglasnu podršku članova IO, te ga sada čeka nimalo lagan posao. Kroz baraž će Zmajevi pokušati pronaći put do Evropskog prvenstva.

Legendarni Mostarac dobio je veliki broj čestitki u proteklom periodu i odlučio se zahvaliti svima, te poslati jasnu poruku.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Poštovani prijatelji, iskreno sam obradovan vašim čestitkama na imenovanju za selektora „A“ reprezentacije. Siguran sam da ćemo zajedno uspjeti u ovom projektu, jer vjerujem u naš uspjeh na ovom zadatku. U dvije utakmice baraža ćemo pokazati da možemo i hoćemo učiniti ono što se očekuje od nas, plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine. Hvala svima na lijepim željama, te koristim ovu priliku i upućujem Vam čestitku za nastupajuće praznike i sretnu Novu Godinu", istakao je Bajević, prenosi nsfbih.ba.

Iza Nove godine biće upriličeno i zvanično predstavljanje legendarnog Mostarca.

Top Komentari

ragnarrsonn
Zovi Vranjesa konju
0 11
konjnakvadrat
Podrska od mene, uz jednu novogodisnju zelju, Lulicu vrati se u tuki te ljubim, znam da citas nase komentare
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi