11

Komentari (11)

milivoje
Čim tebi Musa i Cviko sastavljaju spisak,nema Dule od tebe ništa,nažalost.
Dtox
Bjezi ba u staracki dom, nije fudbal vise za tebe.. Nije samo da gubimo tekme, vec igramo uzasno, bez ikakvog plana, jeli preko krila, kroz sredinu ili hajd nabi pa sta bude, bunker/kontra, sta mi igramo covjece??? Hocemo podmladiti ekipu a zoves Milosevica Hadzica a Demirovicu ni minute - kakav je plan????
BlueBoys
Eno30
Vjerujes ti u igrace ali navijaci ne vjeruju tebi saljes Demirovica mladoj repki koja neža sta traziti u grupi a Demirovic ti je posle Dzeke najbolji napadac Menala ne zoves koji je u boljoj formi od pola tih sto si pozvo smatro sam te velikim strucnjakom vjerovo u tebe zbog tvog iskustva ali sad vidim da si najgori i najgori start imas od svih trenera
K79
Halooo pametnolozi pogledajte malo cv ovog stručnjaka pa onda recite da nema pojma !! Samo u BiH od trenera koji je osvojio 13 titula u karijeri možeš napraviti neznalicu , tipično za nas sve što dotaknemo uništimo !
Eno30
Ne zivi se od stare slave sad se igra moderni fudbal nove taktike da se zivi od stare slave onda bi klubovi koji imaju trenere sa velikim iskustvom osvajali sve pa i veliki Murinjo ima veliku slavu sto sad nista ne osvaja
Tas14
Zašto nas je preuzeo kada ne zna se nositi s tom odgovornošću!? Mi imamo jaku ekipu i treba nam neki selektor kao Pape da nam stvori hemiju u ekipi.
TesanjskiBrnjo
Tjerajte ovo *****o prvim vozom za Vrapcice. Bajovicu kljusino davno sam ti reko ostavi se kola kad ne znas igrat.
Celtic
Prestati više postavljati ove senilne selektore iz komunizma : )
Sloboda
Nema pojma, al stvarno goreg selektora nismo nikad imali...
Tmm1987
Ološu jedan, nemas ti pojma nista o fudbalu, definitivno najgori selektor u historiji
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.