12

Komentari (12)

RacioEmocionalan
Lula, ne očekuj zahvalnost od krezubog Bošnje. Bog si u Rimu, od***** mahalu od sebe i kriminalce, ne treba ti to u životu!
United_HZ
Volio bi da se vrati Lulić da nam makar pomogne što se tiče baraža da ne kiksamo i onda može ići u penziju
Ade1987
Iskreno može pomoći, kolasinac ništa nije pokazo u kvalifikacijama rupa na lijevoj strani ovaj bi mu bar pomogo u odbrani, sad sve zavisi koliko Lulic ima volje da igra ali normalno da ga privlači to EP a zašto ne otici i po Vedu njegovo iskustvo može puno pomoći gledo sam neki dan i Kodru nije los bio svi nam trebaju!!!
NAPOLI
Ako i njemu daju kolaca na okupljanju i koju pivu vratnice se on
Keno
Lik je zato otisao
Rajvosa2019
Daj boze da se Lulic predomisli , a.b.d pa opet zaigra- trebace nam u Barazu // njegov patriotizam nikad nije bio upitan - mislim da je to samo formalno // Senad ce i moze pomoci u Barazu
kaskada24
Ma nećete ga ništa ni pitati, čovjek će reći da hoce nazad. Dobro došao Lula!
Sikter2027
N/FSBiH = Mafija
Strucnjak12345
Ima se moze se, 3 covjeka putuju, da bi nagovorili Lulica da se vrati, vjerovatno odsjedaju u najskupljem hotelu, nije li to mogao jedan covjek odraditi?
Zaštita Identiteta
pravi si stručnjak :)
enko
U pravu si,kakva delegacija,koji pilav,koji begic.da su htjeli da igra ,ozbiljno bi shvatili aferu "kolaci"pa bi bilo sve ok.onako ga ismijali i poslali niz vodu,sram ih bilo.gledajuci delegaciju primjetio sam da im fali od pilava vjencani kum,imate pravo jednom pogadati,debelo krme.
Strucnjak12345
A zivota ti, sta se tu ima ici, jos trojica, Lulic je stari igrac, na jedan poziv telefonski se sa njim moze dogovoriti, jedino ako mu nece pusiti tamo pa idu sva tri
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.