Bajević sa delegacijom N/FSBiH u petak kreće u Rim

Misija zvana - Senad Lulić

Bajević sa delegacijom N/FSBiH u petak kreće u Rim

Iako je do utakmica baraža za Euro 2020. ostalo još nekoliko mjeseci, novoizabrani selektor BiH Dušan Bajević već je zasukao rukave.

Iskusni Bajević planira u reprezentaciju vratiti nekoliko 'senatora', a jedan od onih čije bi mu usluge bile od velike koristiti u baražu svakako je Senad Lulić koji u dresu Lazija, po običaju, igra veoma dobro.

Svjestan toga je i sam Bajević, koji je odlučio u petak da se zaputi u Rim i obavi razgovore sa 33-godišnjim Lulićem oko povratka u nacionalni tim, a društvo će mu praviti delegacija N/FSBiH koju će činiti Elvedin Begić, Elmir Pilav i Zvjezdan Misimović.

Bajević i društvo će u sklopu posjete Rimu s tribina gledati i Lulićev meč protiv Napolija koji se igra u subotu, a dan kasnije će na Olimpicu nazočiti i utakmici između Rome i Juventusa koju će iskoristiti i kako bi se sastali sa Edinom Džekom i Miralemom Pjanićem.

Nema sumnje da bi Lulićevo iskustvo i liderstvo bilo od velike koristi BiH u baražu. O eventualnom povratku u nacionalni tim on, s druge strane, još ne želi govoriti, pa nam ne preostaje ništa drugo nego da sačekamo i vidimo kakav će ishod razgovora biti.

Podsjetimo, Lulić se od reprezentacije BiH oprostio u decembru 2017. godine.

Top Komentari

NAPOLI
Ako i njemu daju kolaca na okupljanju i koju pivu vratnice se on
4 12
Rajvosa2019
Daj boze da se Lulic predomisli , a.b.d pa opet zaigra- trebace nam u Barazu // njegov patriotizam nikad nije bio upitan - mislim da je to samo formalno // Senad ce i moze pomoci u Barazu
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti