Bajgorić: Očekujem pobjedu i protiv Narve United

Predsjednik MNK Mostar SG

Bajgorić: Očekujem pobjedu i protiv Narve United

Predsjednik Futsal kluba Mostar SG Staklorad Amel Bajgorić ponosan je na uspjehe koje posljednjih godina postiže ovaj klub.

Najnoviji je Mostar SG zabilježio sinoć prvom pobjedom u Ligi prvaka nad turskim Arnavutkoy Beledyesporom rezultatom 7:3.

"Teško je riječima opisati koliko sam sretan nakon utakmice i ponosan na sve što smo uradili posljednjih mjeseci i godina kad je riječ o samom klubu. Svi ljudi koji su angažovani u klubu daju svoj lični maksimum za napredak Mostar SG Staklorada i futsala kao sporta uopće", kazao je Bajgorić.

Na današnjoj utakmici protiv Narva Uniteda cilj bh. prvaka je jasan.

"Očekujem novu pobjedu koja bi nas približila plasmanu u drugi krug. Igrači su svjesni važnosti utakmice i svi s nestrpljenjem očekujemo i sutrašnji meč", dodaje Bajgorić.

Utakmica Mostar SG Staklorad – Narva United na programu je danas od 21:15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi