Bajić junak Konyaspora

Bh. fudbaler pogodio za pobjedu protiv Bursaspora

Bajić junak Konyaspora

E. Čaušević

Fudbaleri Konyaspora savladali su Bursaspor (1:0) u okviru 16. kola turske Super lige.

Domaća ekipa stigla je do nove pobjede u turskom prvenstvu, a danas su sa minimalnih 1:0 bili bolji od ekipe Bursaspora. Junak Konyaspora bio je nekadašnji napadač Željezničara Riad Bajić koji je bio jedini strijelac na današnjoj utakmici.

Bajić je gol koji je domaćim donio tri boda postigao u 44. minuti utakmice, a asistenciju je upisao Rangelov. Gosti su od 72. minute igrali sa igračem manje jer je direktan crveni karton dobio Dzsudzsak. Bh. fudbaler iz igre je izašao u 74. minuti.

Konyaspor se sada nalazi na sedmom mjestu tabele turskog prvenstva sa 26 osvojenih bodova, dok je Bursa na 14. poziciji sa 15 bodova.

Super liga, 16. kolo:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Konyaspor - Bursaspor 1:0 (Bajić 44')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.