Bajić ušao s klupe i asistirao za trijumf Konyaspora

Igrali još Aničić i Milošević

Bajić ušao s klupe i asistirao za trijumf Konyaspora

Ankaragucu i Konyaspor večerašnjom utakmicom otvorili su 18. kolo turskog šampionata.

Bio je ovo dvaju klubova koji se u posljednje vrijeme ne mogu pohvaliti rezultatima, a više razloga za slavlje na kraju je imao Konyaspor koji je minimalnim trijumfom (1:0) prekinuo crni niz.

Trenutak odluke desio se u samom finišu utakmice, tačnije u drugoj minuti sudijske nadoknade, kada je naš Riad Bajić asistirao Shengeliji za veliki trijumf Konyaspora.

Bajić je šansu za igru dobio deset minuta prije kraja, dok su, za razliku od njega, meč od samog starta počeli Marin Aničić i Deni Milošević.

Nakon ovog trijumfa Konyaspor je na 14. poziciji sa 18 osvojenih bodova, dok je Ankaragucu pretposljednji sa šest manje.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Turska liga, 18. kolo:

Ankaragucu - Konyaspor 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi