Bajiću dvadesetak minuta u pobjedi Konyaspora

Konyaspor u gostima slavio protiv Akhisara

Bajiću dvadesetak minuta u pobjedi Konyaspora

E. Čaušević

Fudbaleri Konyaspora slavili su na gostujućem terenu protiv ekipe Akhisar Belediyea (2:0) u okviru 18. kola turske Super lige.

Ekipa našeg Riada Bajića upisala je važnu pobjedu na gostujućem terenu protiv Akhisara. Gosti su do prednosti stigli u 23. minuti utakmice kada je na asistenciju Uslue mrežu domaće ekipe zatresao Vuković.

Samo šest minuta kasnije Konyaspor je udvostručio svoju prednost. Skubić je bio u ulozi asistenta, a za 2:0 pogodio je Rangelov. Gosti su uspjeli do kraja utakmice da sačuvaju svoju prednost i upišu osmu pobjedu u ovoj sezoni.

Potencijalni bh. reprezentativac riad Bajić u igru je ušao u 72. minuti utakmice. Konayspor je sedmi sa 29 bodova, a isto toliko ima i Akhisar koji je šesti.

Super liga, 18. kolo:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Akhisar Belediye - Konyaspor 0:2

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi