Bajraktarević, Selimović, Kojić i Kazazić ostaju u Čeliku

Produžili saradnju za narednu sezonu

Bajraktarević, Selimović, Kojić i Kazazić ostaju u Čeliku

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika počeli su u ponedjeljak sa pripremama za narednu sezonu, a cilj kluba u narednoj sezoni je plasman u gornji dio tabele.

Tako je i rukovodstvo kluba proteklih dana bilo veoma aktivno, kada su u pitanju razgovori s igračima kojima je istekao ugovor, ali na koje trener Boris Pavić računa za narednu sezonu.

Nakon što su nove ugovore potpisali Fenan Salčinović, Semir Bukvić, Emir Jusić i Mahir Karić u narednim danima će to učiniti i Semir Bajraktarević, Vernes Selimović, Jovo Kojić i Zlatko Kazazić, koji će potpisati ugovore na godinu dana.

Igrač Utakmica u 14/15 golova u 14/15
Kojić Jovo 28 5
Selimović Vernes 24 3
Kazazić Zlatko 20 0
Bajraktarević Semir 13 3

 

Od igrača koji su igrali u prošloj sezoni i bili važni za ekipu Borisa Pavića nema više Alena Dedića, koji je otišao u Njemačku, Renato Gojković pregovara s nekim inostranim klubovima i želja mu je nastaviti karijeru van granica naše zemlje, dok je neizvjesna situacija s Nikolom Simićem, koji ima i ponude nekoliko ekipa iz Srbije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Omladinci Amir Mašić, Ivan Dujmović i Anes Duraković potpisat će ugovore na tri godine, te će proći ljetne pripreme sa seniorskom ekipom.

U prelaznom roku želja struke je angažovanje desnog bočnog, kreativnog veznjaka i centralnog napadača čime bi zaključili prelazni rok i igrački kadar za narednu sezonu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije