Bajro Spahić u do sada najtežem trenerskom izazovu

Loše otvorili sezonu

Bajro Spahić u do sada najtežem trenerskom izazovu

S. Mlaćo
Nakon lošeg otvaranja sezone u članu Druge lige Centar Rudaru iz Breze odlučili su se za trenersku promjenu.

Tako će na klupu ovog tima nekadašnji napadač Željezničara Bajro Spahić.

Spahić je jučer i zvanično predstavljen.

"Velika je čast biti dio kluba kao što je FK Rudar Breza, drago mi je da smo se uspjeli dogovoriti i nadam se da ćemo u nastavku sezone ostvariti rezultat kojim ćemo učiniti naše navijače ponosnim. U narednim danima ću se bolje upoznati sa igračima i da se dobro spremimo za meč protiv FK Borac Jelah u subotu".

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Bajro Spahić je igrao u fudbalskom klubu Rudar Breza, a pored tog kluba Spahić je još nastupao za FK Željezničar, FK Velež Mostar, FK Rudar Kakanj, FK Bosna Union Sarajevo, FK Famos Hrasnica, FK Igman Konjic, NK Ilijaš.

Pomoćnik u stručnom štabu će biti Adis Sjerotanović dugogodišnji napadač i kapiten FK Rudar Breza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije