Baka bez komentara na ponudu Sloge

Nemoralna ponuda stigla u Mostar

Baka bez komentara na ponudu Sloge

M. Šljivak

Sloga iz Simin Hana poslala je danas nevjerovatnu ponudu Zrinjskom za fudbalera Marijana Ćavara.

Ponuda je najveća u historiji transfera između klubova u Bosni i Hercegovini i iznosi čak 650.000 KM uz 15 posto procenata od naredne prodaje.

SportSport.ba je nakon ove ponude kontaktirao trenera aktuelnog prvaka BiH Blaža Sliškovića koji nije želio razgovarati previše na ovu temu.

"Nisam upoznat o ovoj ponudu. Nemam nikakav komentar", rekao je Slišković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ćavar bi, ako do transfera dođe, zarađivao čak 130.000 eura godišnje što je izuzetna cifra za bh. prilike.

Mladi reprezentativac BiH ranije je bio povezivan i sa Mariborom, ali do transfera u redove prvaka Slovenije nije došlo.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

armin_olat
Objasnite "nemoralna"? -.-'
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi