Baka Slišković: Utakmica sa Sarajevom će dati mnoge odgovore na pitanja o novom prvaku
Momčad aktualnog prvaka nekoliko slijedećih dana provest će na mini pripremama u Makarskoj.

U Zrinjskom se još ne odriču titule unatoč velikoj prednosti bordo tima

Baka Slišković: Utakmica sa Sarajevom će dati mnoge odgovore na pitanja o novom prvaku

Momčad HŠK Zrinjski danas će u poslijepodnevnim satima otputovati na mini pripreme u Makarsku kako bi što bolje iskoristili reprezentativnu pauzu i spremili se za naredni meč protiv FK Sarajevo.

S Plemićima na put neće krenuti ozlijeđeni Kadušić koji je dobio poštedu 7-10 dana zbog ozljede stopala te mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine Nermin Hajdarević i Kristijan Stanić, te Norveške Eman Marković.

Kao i obično, pred trening je trener Zrinjskog Blaž Slišković održao kraći motivacijski govor svojim igračima nakon čega je otpočeo trening kojeg su u djelo sprovodili pomoćni treneri Ivan Bubalo i Dalibor Cvitanović, trener golmana Feđa Kulaglić i kondicijski trener Stjepan Likić.

Pred sami odlazak u Makarsku Blaž Slišković za SportSport.ba izjavio je slijedeće:

"Evo, nakon tri dana odmora koje sam dao svojim igračima odrađujemo uvodni trening nakon kojega ćemo otputovati u Makarsku gdje ćemo se zadržati do ponedjeljka" - počeo je popularni Baka i nadovezao se: - "Radit ćemo dosta na podizanju fizičke pripreme nogometaša kao i tehničko-taktičkim stvarima. U iduća tri dana odradit ćemo pet jakih treninga nakon čega ćemo odigrati prijateljki susret s NK Dugopolje".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na tom susretu pokušat ćemo odigrati na onaj način kako otprilike namjeravamo odigrati u Sarajevu. Od utakmice  na Koševu očekujem zaista mnogo na voljnom momentu i eventualnim pozitivnim rezultatom bi se opet uključili u borbu za naslov prvaka".

"Naravno, ovih devet bodova je ogromna prednost i izgleda nedostižno i utakmica u Sarajevu dat će dosta odgovora na sva pitanja oko prvaka BiH. Nije samo utakmica sa Sarajevom važna za nas nego i ostale u kojima ćemo se truditi ubrzati igru i poboljšati realizaciju. Generalno, vjerujem da ćemo ovih nekoliko dana u Makarskoj iskoristiti više nego kvalitetno". - izjavio je za SportSport.ba trener Zrinjskog Blaž Slišković.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Baka aparati ti udarili u glavu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi