Bakayoko ne prestaje: Na Instagramu ponovo prozivao Acerbija

Izvinjavao se nakon toga

Bakayoko ne prestaje: Na Instagramu ponovo prozivao Acerbija

E. Škorić

Tiemoue Bakayoko se baš zamjerio defanzivcu Lazija Francescu Acerbiju.

Bakayoko ne želi tako lako da pusti Acerbija na miru, a sve je počelo nekoliko dana prije duela Milan - Lazio.

Acerbi je tada nekim komentarima ponižavao Milan, ali nakon što su Rossoneri sinoć došli do pobjede, njegov dres našao se na proslavi igrača Milana, u rukama Kessiea i Bakayoka.

Iako se kasnije Bakayoko izvinio jer je shvatio da je ipak pretjerao, nastavio je na Instagramu da provocira svog rivala. Uslikao je Acerbijev dres i objavio u story, a također u još jednoj objavi stavio je fotografiju duela sa Acerbijem.

Nema sumnje da je to malo i nepoštovanje protivnika, ali opet, treba biti svjestan koliko je ovo bila važna pobjeda za Milan i koliko je Bakayoko bio pogođen riječima Acerbija prije samog meča.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Promo

Top Komentari

VelaHavle
Zbog ove bahatosti oatat cete bez lige sampiona... garantujem.. mozda nece Lazio otici, ali nece ni Milan sigurno... fusbal je kao bumerang, sve se vrati... bijedno
0 2
budala
pa sta ako je pokazivao dres, gori je amater Acerbi koji je vrijedjao klub za koji je nekad igrao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi