Bakayoko se zbog Chelseaja zahvalio Mourinhu

Odabrao Chelsea

Bakayoko se zbog Chelseaja zahvalio Mourinhu

Edmir Škorić
Teme:

Nogometaš Monaca Tiemoue Bakayoko pod svaku cijenu želi da zaigra u Chelseaju.

Monacov veznjak imao je sjajnu sezonu, uostalom kao i svaki igrač francuskog prvaka, a sada je došao red na korak dalje, pa bi ubrzo trebao da potpiše za Chelsea.

Zahvalni veznjak će naredne sedmice boraviti na lijeničkim pregledima u Londonu, a Chelsea će za njegove usluge da plati Monacu 35 miliona funti.

Ugledni L'Equipe tvrdi da je Bakayoko i prije želio da igra u Chelseaju i da je jedva dočekao poziv Plavaca. Zanimljivo da ga je zvao i Manchester United, no on se ljubazno zahvalio, rekavši da je prioritet transfer na Stamford Bridge.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dvadesetdvogodišnji zadnji vezni ponikao je u Rennesu, a od 2014. godine je u Monacu u čijem dresu je dao tri gola na 63 meča. Ove sezone debitovao je u seniorskoj vrsti francuske nogometne reprezentacije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi