Obilježili godišnjicu njegove smrti

Bakljada Fukara u čast Saše Grgića

Edmir Škorić

Na Tušnju se od 19 sati sastaju Sloboda i GOŠK, a Tuzlaci na poluvremenu vode 1:0 golom Saida Husejinovića.

Prije četiri dana je navršeno sedam godina od prerane smrti Saše Grgića zvanog Sale Vilenjak.

Saša je bio član navijačke grupe Fukare, a svoj klub je bodrio na svim mogućim mečevima i jedan je od najznačajnijih tipova s tušanjskih tribina.

Njemu su počast odali večeras i navijači Slobode, koji su za ovu priliku spremili bakljadu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NikoSamoJa
Samo me zanima cemu velicanje nekoga ko po nicemu nije zasluzio da mu se prave ovakvi spektakli. Ni sa sportske, a ni sa navijacke tacke gledista nicemu nije bio uzor. Prekomjerna doza nekog smeca je uzela njegov mladi zivot I pokoj mu dusi, samo pojasnite cemu ovo skandiranje njemu????
7 19
Tz075
SALE VILENJAK!!!!
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi