Viroza pokosila Slobodu: 12 članova tima osjeća simptome

Problemi za Zlatana Nalića

Viroza pokosila Slobodu: 12 članova tima osjeća simptome

Fudbaleri Slobode nakon pobjede nad Čelikom u prošlom kolu danas na svom Tušnju žele upisati novi trijumf, ali je Zlatan Nalić pred meč sa GOŠK-om ipak naišao na određene probleme.

Naime, veliki broj fudbalera Slobode ima virozu, pa je tako stručni štab jučer odlučio da ekipa neće u karantin kako se ista ne bi širila među fudbalerima.

Ipak, sinoć je donešena odluka da igrači ipak idu u karantinu, pa se pretpostavlja da situacija nije toliko loša. Kako su poručili iz Slobode ukupno 12 igrača i članova tima ima ili stomačnu ili tjelesnu virozu koja se manifestuje kroz malaksalost i "šmrkavicu".

Četvorica igrača sa nešto izraženijim simptomima neće biti u kombinaciji za današnji meč pošto su upućeni na liječenje. Za sada nije poznato o kojim fudbalerima se radi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, treneru Zlatanu Naliću neće biti na raspolaganju ni Mehmed Alispahić koji odrađuje suspenziju zbog tri žuta karona.

Duel Slobode i GOŠK-a na Tušnju počinje u 19:00 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bosnian King
Garant rucali u Sedri. Ti specijaliteti dodju glave, :-):-):-):-):-)
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi