Bakrač najbolji igrač turnira, Kozić najbolji golman

Svečano završen memorijal u Gabeli

Bakrač najbolji igrač turnira, Kozić najbolji golman

S. Mlaćo, foto: S. Mlaćo

Nakon finalne utakmice između GOŠK-a i Sutjeske održano je i svečano zatvaranje 28. memorijala "Andrija Anković" u Gabeli. Pehar za prvo mjesto osvojila je FK Sutjeska, drugoplasirani je NK GOŠK, trećeplasirani HNK Hajduk i četvrtoplasirani HŠK Zrinjski.

Pehare su primili kapiteni timova. Najmlađi učesnik turnira je Antonio Raguž, član NK GOŠK, nogometaš koji najviše podsjeća na Andriju Anković Mirsad Ramić, također član NK GOŠK, a i priznanje za najboljeg golmana otišlo je u ruke Gabeljanima. Naime, to priznanje osvojio je Dalibor Kozić.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Miloš Bakrač iz FK Sutjeska, a pobjednički pehar gostima iz Nikšića uručio je visoki sponzor turnira Dragan Čović, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovne.

Turnir je protekao u sjajnoj organizaciji, te dobio pohvale svih učesnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi