Dudić: Pobjeda nad Hajdukom je veliki podstrek

Trener GOŠK-a iz Gabele

Dudić: Pobjeda nad Hajdukom je veliki podstrek

S. Mlaćo

GOŠK je danas u okviru 28. Memorijala "Andrija Janković" savladao splitski Hajduk sa 2:1. Tim iz Gabele je pružio veoma borbenu partiju i na kraju su kao nagrada došla dva pogotka u drugom poluvremenu.

Šef stručnog štaba premijerligaša iz Gabele Feđa Dudić nakon utakmice nije krio zadovoljstvo.

"Hajduk je veliko ime na našim prostorima, a mi smo slavili sasvim zasluženo. To će biti veliki podstrek za nas, međutim ne smijemo da lebdimo. Naš cilj je borba za opstanak, koja počinje ovog mjeseca", kazao je Dudić, pa dodao:

"Trkački i taktički odgovorili smo jednom zahtjevom protivniku. Nisu nam stvorili puno ozbiljnih prilika, a pogodak smo primili iz naše greške. U prvom poluvremenu smo imali dvije-tri izgledne prilike i nagrađeni smo za ono što smo uradili na terenu. Idemo dalje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutra će rival u finalu memorijala Gabeljanima biti Sutjeska iz Nikšića. GOŠK želi osvojiti pehar u svom domu.

"Pokušat ćemo osvojiti, mada nam to neće biti imperativ. Danas sam imao 18 igrača u kadru, stigle su nas povrede, a zadesila me i informacija da je Kobiljar prodan u Olimpiji. Na njega sam se oslanjao i polagao nade, tako da će to biti veliki gubitak ako ode. No, ako se i to desi, koga nema bez njega možemo. Moramo dovesti još dvojicu-trojicu igrača kako bismo na svakoj poziciji bili dobro popunjeni", istakao je Dudić.

Top Komentari

topalovic
Tako je,..celik nema sanse protiv vas.U stvari nemaju protiv nikoga.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi