Baksuzna povreda igrača Tottenhama: Udario sam od stol i eto ga...
(Foto: EPA)

Aurier povrijedio zglob

Baksuzna povreda igrača Tottenhama: Udario sam od stol i eto ga...

M. Šljivak

Fudbaler Tottenhama Serge Aurier uspio je da se povrijedi, a da čak nije ni bio na terenu.

On je zadobio povredu zgloba jer je u toku utakmice Afričkog kupa nacija protiv Malija (1:0) udario pesnicom od stol i povrijedio je zglob.

Aurier je ovu utakmicu propustio zbog problema sa člankom. Međutim, bio je toliko nervozan zbog slabe igre svojih sunarodnjaka i zatim je sam sebe povrijedio.

"Malo mi je udarila krv u glavu, jer nismo igrali dobro. Udario sam u stol i eto ga", rekao je Aurier.

Ne zna se hoće li fudbaler Tottenhama biti spreman za četvrtfinalni duel Obale Slonovače protiv Alžira, ali pretpostavlja se da će se naći na terenu.

Obala Slomovače je savladala Mali sa 1:0 u osmini finala, a pobjednički gol je postigao Wilfried Zaha u 76. minuti meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi