Baku spreman za finale: Poznati sastavi Chelseaja i Arsenala!

Ko će osvojiti Evropsku ligu?

Baku spreman za finale: Poznati sastavi Chelseaja i Arsenala!

Endin Čaušević

Veliko finale Evropske lige igra se večeras u Bakuu, a sastaju se Chelsea i Arsenal.

Pred početak ove sezone niko nije mogao ni pretpostaviti da ćemo u finalu gledati okršaj londonskih klubova. Ovo je za Arsenal posljednja šansa da izbori Ligu prvaka naredne sezone, dok Chelsea osvajanjem trofeja želi završiti sezonu.

Utakmica u Bakuu igra se od 21 sat, a Unai Emery i Maurizio Sarri su objavili početne sastave. Emery je n a teren poslao najjači sastav, a od prve minute igra i bh. reprezentativac Sead Kolašinac.

S druge strane, Sarri je uvrstio u prvi tim Davida Luiza iako je jučer bijesan napustio trening nakon što se Brazilac posvađao s Higuainom. Argentinac je na klupi, a u vrhu napada igra Giroud.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Arsenal: Cech, Maitland-NIles, Sokratis, Koscielny, Monreal, Kolašinac, Xhaka, Torreira, Ozil, Lacazette, Aubameyang.

Chelsea: Kepa, Azpilicueta, Christensen, David Luiz, Emerson, Jorginho, Kante, Kovačić, Pedro, Giroud, Hazard.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi