Balajić: Zaslužili smo pozitivan rezultat, protiv Želje idemo na pobjedu

Trener Posušja

Balajić: Zaslužili smo pozitivan rezultat, protiv Želje idemo na pobjedu

H. Zilić

Sarajevo je u 13. kolu Premijer lige BiH savladalo ekipu Posušja sa 1:0.

Nakon meča održana je press konferencija, a medijima se prvi obratio trener gostujuće ekipe Stipe Balajić.

"Plaćamo cijenu odrastanja. Ulazimo opet loše u utakmicu sa nekim strahom i u tim prvi minutama Sarajevo je dalo gol, nakon toga smo imali neke situacije. Dobro smo ušli u drugo poluvrijeme, uhvatili smo posjed na polovini Sarajeva, ali nedostajao nam je zadnji pas", rekao je Balajić zatim dodao:

"Do prvog crvenog kartona otvarali smo se, nakon toga Sarajevo je u finišu imalo prilika. Na kraju čestitke Sarajevu na pobjedi, oni su zabili mi nismo. Zaslužili smo pozitivan rezultat prema prikazanom. Idemo se spremiti za Želju učinit ćemo sve da dobijemo tu utakmicu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O šansama Posušja u nastavku sezone?

"Ponudio bih ostavku da ne mislim da se ne možemo spasiti. Proširili smo igrački kadar, imamo neku kvalitetu, momci se trude, žele, sve utakmice smo u egalu. Dosta situacija je išlo na našu štetu s nekim jedanaestercima, ali šta je tu je, još je dosta bodova u igri i mislim da momci mogu to izvući."

Top Komentari

GuiliDamou
Ma samo mjenjaj nesto… mjenjali smo upravu do jucer, sad cemo trenera, onda poslije toga ce doci na red igraci, pa onda opet uprava, pa opet trener… Mi navijaci Sarajeva smo navikli da gledamo Liverpool i MUTD na Kosevu, tako da tesko je nama ugodit, jako tesko… fuj, gadi mi se sve ovo…
4 0
user1583493513
MIRVICU AJDE MIJENJAJ TRENERA ODMAHH O AJ VEZE NEMA
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi