Bale: Hoću li slaviti gol protiv Tottenhama? Možda...
Foto: EPA

Sasvim iskreno

Bale: Hoću li slaviti gol protiv Tottenhama? Možda...

Fudbaler Real Madrida Gareth Bale će uskoro igrati protiv svog bivšeg kluba Tottenhama, iz kojeg je 2013. godine u tada rekordnom transferu vrijednom 101 milion eura stigao na Santiago Bernabeu.

Real i Tottenham se nalaze u istoj grupi u Ligi prvaka i sastat će se 17. oktobra u Madridu, a zatim 1. novembra u Londonu što će biti prvi put da Bale zaigra protiv nekadašnjeg kluba u jednoj zvaničnoj utakmici.

Na pitanje novinara da li bi se radovao kada bi Spursima postigao gol, Bale je sasvim iskreno odgovorio sa - Možda.

"Do sada sam protiv Tottenhama igrao samo u prijateljskim utakmicama. Posljednji put kada sam im zabio gol, nisam se radovao iz poštovanja ali to je zaista bila nebitna utakmica. Sada ne mogu obećati da se neću radovati ako zabijem. Ako, naprimjer, postignem pobjedonosni pogodak u sudijskoj nadoknadi, bit će teško zadržati emocije. Zato neću ništa da obećavam, jer nikad se ne zna", poručio je Bale.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Od dolaska u Real Madrid, Gareth Bale je sa Kraljevima osvojio tri trofeja u Ligi prvaka i dao je veliki doprinos uspjesima španskog velikana u protekle četiri godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi