Bale je i za rođendan na klupi, ali je pronašao "društvo" da uživa i odbrojava do titule

Velšanin opet ne igra

Bale je i za rođendan na klupi, ali je pronašao "društvo" da uživa i odbrojava do titule

Admin Čaušević

Gareth Bale prema svemu sudeći neće dobiti ni minute na dan kada slavi svoj 31. rođendan.

Zinedine Zidane već neko vrijeme ne daje Baleu priliku za igru, a i protiv Villareala je ostao na klupi, barem u prvom poluvremenu.

Velšanin je proteklih danas privukao na sebe ogromnu pažnju svojim ponašanjem na klupi. Prvo je spavao s maskom preko lica, a zatim od ruku i papira pravio dvogled i tako pratio susret.

I protiv Žute podmornice je pronašao zanimaciju. Na klupu je stigao sa plastičnom čašicom kako bi mogao "uživati" dok gleda susret.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Ovaj hajvan nije vrijedan kraljevskog grba.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi