Bale konačno pričao o Ronaldu: Uživao sam igrajući s njim, to je čudesan igrač

Zvijezda Reala

Bale konačno pričao o Ronaldu: Uživao sam igrajući s njim, to je čudesan igrač

Velšanin Gareth Bale konačno je odlučio da progovori o odnosu koji je imao sa Cristianom Ronaldom. 

Podsjetimo, njih dvojica su punih pet godina dijelila svlačionicu u Real Madridu, a mediji su gotovo sve vrijeme izvještavali o tome da ne podnose jedan drugog te da je to često bio razlog loše forme Balea.

Velšanin nije htio pričati o Ronaldu nakon što je ovaj otišao iz kluba, ali to se ipak promijenilo. Dao je jednu potpuno neočekivanu izjavu jer je poručio kako je uživao igrati s njim.

"Cristiano je nevjerojatan igrač. Uživao sam igrajući s njim. Naravno, mediji se trude podići prašinu izmišljajući probleme koje nikada nismo imali jer smo se dobro slagali", kaže Bale i dodaje:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nevjerojatan je igrač. Pogledajte samo što je sve napravio za klub i koliko je golova zabio. Čudesan igrač koji i dalje igra na vrhunskom nivou", zaključio je.

Inače, njih dvojica su s Real Madridom osvojili sve što se moglo osvojiti. U vitrine Kraljevskog kluba donijeli su čak četiri titule prvaka Evrope što će sigurno zauvijek ostati upamćeno u klupskoj historiji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi