Bale: Navikao sam na zvižduke od navijača Real Madrida, ali vremenom će i to proći

Velšanin se oglasio

Bale: Navikao sam na zvižduke od navijača Real Madrida, ali vremenom će i to proći

E. Čaušević

Gareth Bale našao se na velikom udaru navijača Real Madrida nakon što se fotografisao sa zastavom na kojoj je pisalo "Vels, golf, Real Madrid. Tim redom".

Navijačima kraljevskog kluba je itekako zasmetalo što se Bale ponaša na takav način prema klubu u kojem igra već godinama. Balea su nakon povratka iz Velsa dočekali sa salvom zvižduka i uvreda s tribina, te su zatražili od kluba da ga prodaju već u januaru.

Bale je na izlaznim vratima Reala već nekoliko mjeseci, a ljetos je čak bio na korak od odlaska u Kinu. No, Zinedine Zidane odlučio je da Velšanin ostane u klubu i čini se da je napravio grešku.

Španski mediji prenose da će Real pokušati prodati Balea u januaru, ali su svjesni da to neće biti lako. S druge strane, Bale je za BT Sport pričao o svemu što se dešavalo i priznao je da je šokiran ponašanjem navijača Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Prvi put kada su me dočekali sa zvižducima bio sam šokiran. Nisam znao kako da se nosim s tim, ali sada kako sam stariji znam kako da se ponašam. Zviždali su mi i u prošlosti i bilo mi je dosta teže, ali sada se ne zamaram uopšte", rekao je Bale i dodao.

"Na meni je da nastavim pružati maksimum u dresu Real Madrida i to se nikada neće promijeniti. Zvižduci će vremenom prestati i u nekoj fazi karijere je normalno da vam se dešavaju i takve stvari".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi