Određena satnica za tri susreta španskog Super kupa

Mečevi će se igrati u Saudijskoj Arabiji

Određena satnica za tri susreta španskog Super kupa

A. Čaušević

Početkom januara u Saudijskoj Arbiji će se održati završni turnir španskog Super kupa. 

Na mini turniru će nastupiti Atletico Madrid, Barcelona, Real Madrid i Valencija, a španski savez je danas odredio satnicu mečeva.

Prvi na teren će Valencija i Real Madrid. Te dvije ekipe će svoj polufinalni meč igrati u srijedu 8. januara s početkom u 20 sati.

Drugi polufinalni par čine Barcelona i Atletico Madrid, a oni će snage odmjeriti dan kasnije, također od 20 sati.

Finalni susret kada će i biti poznat pobjednik Super kupa na programu je 12. januara, a start meča je zakazan za 19 sati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sve tri susreta će biti odigrana na stadionu King Abdullah u Džedi kapaciteta 62.000 sjedećih mjesta.

Interesantno da niti jedna TV kuća u Španiji do sada nije otkupila prva za prijenos utakmica zbog kršenja ljudskih prvaka u Saudijskoj Arabiji.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

lopov84
Nije u redu kršiti ljudskog prvaka :)))
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi