Bale odbio Bayern: Razlog je sasvim jednostavan
(Foto: EPA)

Ne želi u Njemačku

Bale odbio Bayern: Razlog je sasvim jednostavan

M. Šljivak

Zvijezda madridskog Rela Gareth Bale (29) navodno je odbio ponudu minhenskog Bayerna.

Sunday Mirror navodi kako je sjajni Velšanin bio želja novog trenera Bayerna Nike Kovača, ali Bale se zahvalio na ponudi jer ima druge planove.

Ako ga Real bude spreman prodati Gareth isključivo želi povratak u englesku Premier ligu. To bi mogao biti znak za Manchester United da ga ponovo pokuša dovesti ovog ljeta, jer je odavno sjajni fudbaler njihova želja.

Ipak, konačnu odluku oko transfera donijeće Real Madrid. Kraljevi za sada nisu izrazili preveliku želju za njegovom prodajom, ali u svijetu fudbala se nikad ne zna jer ogromne ponude su svakodnevna pojava.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale je član Reala postao 2013. godine, a u redovima madridskog kluba je odigrao 189 utakmica i postigao je 88 pogodaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi