Bale otkrio šta mu je Perez rekao po dolasku u Real

Bale je ispunio Perezovu želju

Bale otkrio šta mu je Perez rekao po dolasku u Real

Napadač iz Velsa Gareth Bale otkrio je danas šta je bio glavni razlog njegovog dolaska u Real Madrid.

Bale je došao na ljeto 2013. godine iz Tottenhama, a Perez mu je na predstavljanju rekao šta očekuje od njega.

"Mislim da u to vrijeme nismo osvojili Ligu šampiona 12 godina. Sjećam se kada sam došao u Real predsjendik mi je rekao da me doveo da bi pomogao klubu da osvoji La Decimu. Bilo je veoma lijepo što smo to uspjeli napraviti već u mojoj prvoj sezoni i nadam se da ćemo to ponoviti", rekao je Bale.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da ove sezone stvari ne izgledaju tako dobro za Real Madrid nakon što su u prvom meču Lige šampiona od Wolfsburga u gostim poraženi 2:0.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi