Baleu Ronaldo nije najbolji ni u Realu

Ima drugog ljubimca

Baleu Ronaldo nije najbolji ni u Realu

Velšanin Gareth Bale smatra da Cristiano Ronaldo nije najbolji fudbaler Real Madrida.

Bale je u razgovoru za TalkSport poručio da je Luka Modrić najbolji fudbaler na treninzima Reala i da je oduševljen njegovim kvalitetima, posebno pas igri.

"Po meni je Luka Modrić naš najbolji igrač na treninzima. Uvijek je tako konstantan, nitko u ekipi nije sposoban za dodavanja poput njegovih. Bio sam s njim u Tottenhamu i u Real Madridu tako da sam se toga nagledao stvarno jako puno", rekao je Bale.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kada je u pitanju najbrži fudbaler Kraljevskog tima, Bale smatra da su to Raphael Varane i Cristiano Ronaldo, a glavni šaljivđija u ekipi po njegovom mišljenju je Marcelo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti