Crnogorac pojačao Sarajevo

Balić: Ne plašim se konkurencije, trener će odlučiti

  Crnogorski internacionalac Saša Balić u FK Sarajevo je stigao iz Rumunije. 

Balić će svojim dolaskom u Sarajevo pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji, a sa bordom klubom je prije nekoliko dana potpisao dvogodišnji ugovor. 

Nakon današnjeg treninga prisutnim novinarima na konferenciji za medije je kazao da se ne plaši konkurencije.

"Meni je ovo sve novo, kao i liga. Izuzetno mi je drago da sam došao da pomognem u jednom projektu i nadam se da ćemo ispuniti ciljeve. Sarajevo je najveći klub u BiH i svakako da nosi breme da mora u svakoj utakmici ići na pobjede. Mi ćemo dati sve od sebe da ostvarujemo ciljeve, a kako će se stvari posložiti, sezona će pokazati", kazao je Balić, pa nastavio: 

"Kroz karijeru se nikada nisam plašio konkurencije. Hvala Bogu da je jaka i da se svi borimo za mjesto, a stručni štab će ocijeniti ko treba biti u prvoj postavi. Kad je zdrava konkurencija, onda je i tim jak. Najvažnije je da prođemo dobre pripreme i da budemo zdravi", kazao je Balić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Balić je rođen 29. januara 1990. godine u Kotoru, a u svojoj karijeri do sada nastupao je za Metalurg i Kryvbas u Ukrajini, OFK Beograd, crnogorski OFK Grbalj, Inter Zaprešić iz Hrvatske, te ASA Tirgu Mures.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi