Ballack hitno operisan nakon što su mu otkrili rak

Igra najvažniju utakmicu u životu

Ballack hitno operisan nakon što su mu otkrili rak

Edmir Škorić

Bivši njemački veznjak, jedan od najjačih u svojoj generaciji, podvrgnut je hitnoj operaciji nakon otkrića raka u blizini leđne moždine.

Ballack, koji je u karijeri igrao za Bayer, Bayern i Chelsea, prije nekoliko sedmica saznao je da ima zloćudnu bolset, zbog čega je imao vrlo deliklatnu operaciju. Ona je prošla dobro, ali morat ćemo pričekati neko vrijeme da bismo shvatili koliko je Nijemac zapravo uspio da se izliječi.

Ballacka se mnogi sjećaju, veliki je to igrač, ima 98 nastupa i 42 gola za Elf, igrao je finala Lige prvaka u više navrata, ali je oba izgubio.

Prvo s Bayerom od Real Madrida 2002. godine, zatim kao igrač Chelseaja od Manchester Uniteda 2008. godine.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nakon svih utakmica koje je odigrao, pobjeda i poraza, došao je red na onu najvažniju - životnu. Nadajmo se da će je pobijediti.

Top Komentari

NKZ1922
igrao je finala Lige prvaka u više navrata, ali je oba izgubio :D:D:D
10 0
buba
Hebem ti novinara .....nepismeni stvore gdje si se ti skolovao..... Titinu skolu sigurno nisi okusio
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti