Balotelli dobio još jednu zanimljivu ponudu
Foto: EPA

Crotone želi Super Marija

Balotelli dobio još jednu zanimljivu ponudu

Midhat Šljivak

Mario Balotelli dobio je još jednu zanimljivu ponudu za nastavak karijere.

Izvjesno je da 26-godišnji italijanski napadač neće ostati član Liverpoola, ali problema pri pronalasku novog tima neće imati.

Sampdoria je već kontaktirala njegovog menadžera Mina Raiolu, a isto je to napravilo i rukovodstvo novog prvoligaša Crotonea.

"Moram priznati da sam zvao Mina Raiolu za Balotellija. Crotone je idealna sredina za mlade igrače, koji žele napredovati. Mislim da bi kod nas mogao ponovo pokazati talenat kojeg posjeduje i koji je pao u zaborav u protekle dvije godine", rekao je predsjednik Crotonea Raffaele Vrenna.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Crotone će po prvi put u povijesti igrati u Seriji A...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi