Balotelli i Totti od naredne sezone dijele svlačionicu?

Mogli bi otići u Tursku

Balotelli i Totti od naredne sezone dijele svlačionicu?

Italijanski napadači Francesco Totti i Mario Balotelli mogli bi od naredne sezone dijeliti svlačionicu.

Obzirom da Totti na kraju sezone napušta Romu, a Balotelli od samog početka nije zadovoljan u Nici, oni će potražiti nove klubove. Ruku na srce, za Tottija je veća mogućnost da će otići u penziju, ali to za sada još uvijek nije odlučeno, pa postoje špekulacije da bi mogao otići u tursku Super ligu. 

Naime, njega želi angažovati ekipa Antalyaspora za koju nastuopa nekadašnji napadač Barcelone i Intera Samuel Eto'o. Također, osim Tottija, zainteresovani su i za Maria Balotellija, koji uopšte ne igra loše ove sezone u Ligue 1 i teško je vjerovati da će se odlučiti za transfer u Tursku.

Dakle, iako su šanse jako male, moglo bi se desiti da ih naredne sezone gledamo u istom timu, a to bi bilo jako zanimljivo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi