Balotelli imenovao favorita za osvajanje Zlatne lopte

Ni Ronaldo, ni Messi

Balotelli imenovao favorita za osvajanje Zlatne lopte

Kontroverzni italijanski napadač Mario Balotelli ima svog favorita za osvajanje Zlatne lopte.

Posljednjih dana ova tema sve je više aktuelna jer se približava januar mjesec u kojem ćemo saznati ime novog ili starog najboljeg fudbalera svijeta.

Mario Balotelli poručuje da su Messi, Ronaldo i Suarez glavni kandidati, ali ipak je izdvojio jednog od njih.

"Cristiano, Messi ili Suarez će osvojiti ovu nagradu. Ali, iskreno, ja bih je dao Suarezu", rekao je Balotelli.

On ove sezone igra kao preporođen u ekipi Nice, a za sada je postigao šest golova u Ligue 1, ali ipak je oprezan kada su u pitanju izjave o mogućoj titulu prvaka Francuske za njegov tim.

"Titula je moguća, ali moram reći da će biti veoma teško. Prvenstvo je relativno još na samom početku. Ligue 1 je veoma teška, milsio sam da mće biti mnogo lakše kada sam te stigao", rekao je Mario.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti