"Mario je dobar igrač, ali ne može uspjeti jer nema mozga"

Zanimljiv komentar povremenog reprezentativca Italije

"Mario je dobar igrač, ali ne može uspjeti jer nema mozga"

Jedan od najtalentovanijih napadača koji je stigao iz Italije u posljednjih desetak godina, Mario Balotelli, ponovo je onaj stari.

Mario se ovog ljeta odlučio na transfer u Nicu, a to se ispostavilo kao sjajan potez. Balotelli je nakon dva meča u Ligue 1 postigao čak četiri gola, po dva na obje utakmice.

Ipak, postoje i oni koji još uvijek ne vjeruju u njega. Jedan od njih je trenutni fudbaler Spartaka iz Moskve i povremeni reprezentativac Italije Salvatore Bocchetti. On i Balotelli dijelili su svlačionicu u Milanu prošle godine, ali i povremeno u reprezentaciji Italije.

"Balotelli je dobar fudbaler. Ipak, veoma je teško postići bilo šta ako nemate mozga. Jednom je Balotelli gađao tanjirom punim tjestenina Marca Mottu samo zato jer je uzeo zalogaj prije njega. Bilo je još mnogo takvih situacija", rekao je Bocchetti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi