Balotelli karijeru nastavlja u Španiji?

Italijana želi ekipa Espanyola

Balotelli karijeru nastavlja u Španiji?

Endin Čaušević

Napadač Liverpoola, Mario Balotelli, vraća se na Anfield nakon završetka posudbe u Milanu.

Italijanskog napadača očekuje još finale Kupa Italije protiv Juventusa nakon čega će se vratiti u Liverpool. Ipak, italijanski mediji prenose da se Balotelli neće dugo zadržati na Anfieldu, te da će potražiti novi klub.

Milan nije pokazao interes da otkupi njegov ugovor od Redsa, a navodno bi Balotelli svoju karijeru mogao nastaviti u Španiji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako pišu italijanski mediji interes za napadača Liverpoola pokazao je Espanyol. Navodno, klub iz Barcelone će ovog napadača pokušati dovesti na jednogodišnju posudbu. Balotelli je ove sezone odigrao 20 utakmica u Seriji A i postigao je samo jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti