Balotelli napisao pismo Gerrardu

Pred oproštaj

Balotelli napisao pismo Gerrardu

Steven Gerrard danas protiv Crystal Palacea igra poljednju utakmicu u dresu Liverpoola na domaćem terenu.

Iskusni vezni fudbaler na kraju sezone pojačat će redove LA Galaxyja, a pred sami oproštaj Mario Balotelli odlučio je napisati pismu Gerradu. 

“Steven, imao sam tu čast da igram sa tobom, ne dugo, ali je to bilo nevjerovatno i nezaboravno iskustvo za mene. Ti si sjajan čovek i pravi kapiten. Bilo je zadovoljstvo prepustiti slobodne udarce i penale tebi. Želim ti sve najbolje u novoj avanturi i tvojoj porodici. Ti zaslužuješ najbolje. Sretno prijatelju”, stoji u Balotelijevom pismu.

Balotelli je pismo podijelio sa svim svojim pratiocima na Instagramu, ali je u međuvremenu ta slika nestala. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.