Balotelli: Ne želim u Liverpool, Milan ima novac

Našalio se Italijan

Balotelli: Ne želim u Liverpool, Milan ima novac

Kontroverzni italijanski napadač Mario Balotelli ne želi se vratiti u Liverpool. 

Balotelli je na San Siro dospio na posudbu iz Liverpoola i ukoliko želi ostati morat će se dokazati u nadolazećim utakmicama, a da su ujedno takve i njegove ambicije potvrdio je u razgovoru za Mediaset Premium. 

"Nisam bio sretan u Liveproolu, ne želim se vratiti tamo. Želim ostati u Milanu", kazao je Mario Balotelli i potom kroz smijeh dodao:

"Osjećam se dobro i opušten sam. Uostlaom, Milan ima novac", istakao je.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U tekućoj sezoni Balotelli se dosta mučio s povredama i dosad je ukupno postigao samo tri pogotka i upisao jednu asistenciju. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti