Balotelli: Ne znam šta će biti ovog ljeta, ali bit ću tužan ako odem

Super Mario na kraju sezone

Balotelli: Ne znam šta će biti ovog ljeta, ali bit ću tužan ako odem

Italijanski napadač Mario Balotelli poručio je za zvanični YouTube kanal Nice da još uvijek nije odlučio gdje će igrati naredne sezone i da će biti tužan ako napusti Nicu.

Podsjetimo, Mario je prije dva ljeta stigao u ovaj francuski klub u pokušaju da oživi karijeru, a mnogi nagađaju da će ovog ljeta promijeniti sredinu.

Ipak, on poručuje da to još nije odlučeno.

"Postoji trenutno mnogo emocija jer je pred nama posljednja utakmica u sezoni na Allianz Rivieri. Bilo kako bilo, ne znam gdje ću biti naredne sezone. Ako odem, sigurno je da ću biti tužan", rekao je Balotelli za zvanični YouTube kanal svog trenutnog kluba.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, u posjednje vrijeme inostrani mediji su špekulisali da bi se Mario mogao vratiti u Italiju ili bi čak mogao put Njemačke, tačnije u Borussiju Dortmund, ali za sada sve ostaje na špekulacijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi