Balotelli srušio Nicu, Vieira nije impresioniran: Praktički ne postoji...

Teško da će njih dvojica ikada biti u dobrim odnosima

Balotelli srušio Nicu, Vieira nije impresioniran: Praktički ne postoji...

Mario Balotelli je ove zime napustio Nicu i prešao u Marseille, a na Velodromeu se uklopio sjajno.

Sinoć je zabio pobjedonosni gol (1:0) za Marseille upravo protiv svog bivšeg kluba, Nice. Međutim, trener Nice Patrick Vieira nije bio impresioniran Italijanom.

Podsjetimo, Balotelli jedva da je igrao polusezonu prije dolaska u Marseille i to zbog zategnutih odnosa sa Vieirom. Prije dolaska Vieire na klupu pružao je odlične partije u dresu Nice.

"Postigao je gol i to je dobro za Marseille. Moji defanzivci su igrali dobro, ali je Mario kaznio nepažnju u jednom momentu... Međutim, on nije napravio razliku, gotovo da nije postojao na terenu tokom utakmice", izjavio je Vieira nakon susreta na Velodromeu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Trener Marseille očigledno drugačije vidi stvari.

"Sretan sam zbog njega, zadovoljan sam kako se ponašao. Mislim da je odigrao vrlo dobru utakmicu pored toga što je postigao gol", izjavio je sinoć trener Marseillea Rudi Garcia.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi