To je jednostavno Mario Balotelli!

Novi potez vrijedan pažnje

To je jednostavno Mario Balotelli!

M. Šljivak

Mario Balotelli našao se u centru pažnje pred večerašnji meč Marseillea i Nice.

Italijanski napadač doskora je nosio dres Nice, ali je u zimskom prelaznom roku potpisao za Marseille, nakon što ga je trener Patrick Vieira otpisao.

Međutim, Italijan nema loša sjećanja na bivši klub. Tamo je doživio jako lijepe trenutke, to je tim koji mu je oživio karijeru, a u kakvim je odnosima sa bivšim saigračima dovoljno pokazuju dešavanja prije meča.

Balotelli je prišao svakom članu protivničkog tima kako bi se pozdravio sa njim. Naravno, sve je bilo veoma srdačno i sa dosta zabave, a Balo je još jednom pokazao da je i veliki čovjek.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Rijetkost je vidjeti ovakve detalje jer većinom vlada veliki ponos kada igrač nastupa protiv nekadašnjeg tima i uvijek bude onih kivnih.

Ipak, Balotelli je nešto posve drugo...

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Trpa moj mario!!! Ima i da bosnu natrpa!!! Jedva cekam! Forzaaaaaa
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi