Olimpik na Vitez bez trojice

Problemi za Vukove sa Otoke

Olimpik na Vitez bez trojice

Samir Mlaćo

Nogometaši Olimpika tokom sedmice vrijedno su se spremali za duel sa NK Vitezom.

Ovaj meč igra se u subotu u 15 sati, a u Olimpiku i pored dosta teške situacije na tabeli, ne žele se predavati, te vjeruju da u ovom meču mogu upisati tri veoma vrijedna boda.

Trenera Vukova sa Otoke Faruka Kulovića može radovati povratak iskusnog napadača Emira Hadžića koji je počeo sa treninzima, dok će protiv Viteza sigurno nedostajati povrijeđeni Jasmin Bogdanović i Adnan Osmanović, dok će zbg tri žuta kartona odsustvovati i Mario Vrdoljak. 

Sutrašnji trening FK Olimpik održat će se u 13 sati u Halilovićima, a prie toga u 11:30 na stadionu Otoka zakazana je press konferencija na kojoj će se medijima obratiti trener Faruk Kulović, te prvotimci Dejan Bandović i Dino Bevab.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti