Kulović: Samo pobjeda dolazi u obzir

Trener Olimpika pred duel sa Vitezom

Kulović: Samo pobjeda dolazi u obzir

S. Mlaćo

U prostorijama kluba na stadionu Otoka danas je održana press konferencija FK Olimpik, na kojoj su se prisutnim medijima obratili šef stručnog štaba Faruk Kulović, te prvotimci Dejan Bandović i Dino Bevab.

Vukove sa Otoke sutra očekuje duel sa NK Vitez, a u ovom klubu su svjesni da nemaju ni vremena, ali ni prostora za kalkulacije. Samo tri boda dolaze u obzir.

"Ovu sedmicu smo radili dosta dobro, s obzirom na neplanirani poraz od Sarajeva. Priželjkivali smo bod koji bi nam mnogo značio, a poslije Sarajeva imamo problema sa povrijeđenim Bogdanovićem i Osmanovićem, dok je Hadžić povrijeđen već duže vrijeme, a treći žuti karton dobio je Vrdoljak. Bez četiri ključna igrača ulazimo u utakmicu sa Vitezom", kazao je šef stručngog štaba Faruk Kulović.

"Mi smo analizirali Vitez protiv Sarajeva i Čelika, te se radi o vrlo kvalitetnoj ekipi koja ima određene poteškoće sa igračima. Nas to ne smije zavarati, jer je to ekipa koja ima adekvatne zamjene za igrače koji nedostaju i nama je svaka utakmica imperativ. Pobjeda se nameće kao imperativ i sve ostalo ne smije doći u pitanje", jasan je bio Kulović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Cijene karata za sutrašnji meč na stadionu Otoke iznose 5 KM.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi