Baneri na avionima rat navijačkih grupa Arsenala iz Kine

Nesvakidašnja scena na Otoku

Baneri na avionima rat navijačkih grupa Arsenala iz Kine

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Arsenala poraženi su jučer na gostovanju protiv WBA (2:1) u meču 29. kola engleskog Premiershipa.

Topnici su još jednom razočarali svoje navijače, a na udaru njih nakon utakmice ponovo se našao menadžer Arsene Wenger. Ovaj meč obilježila su dva aviona koja su imala poruke za francuskog stručnjaka.

Na jednom avionu bila je poruka "Nema novog ugovora, Wengeru odlazi", dok je drugi avion nosio poruku podrške "U Wengera vjerujemo". Engleski mediji otkrili su ko je finansirao i isplanirao sve ovo, a otkriće je iznenadilo javnost u Engleskoj.

Naime, poruke na avionima bio je mali "rat" navijačkih grupa iz Kine. Arsenalovi navijači iz Hong Konga su prvi isplanirali da iskažu svoje nezadovoljstvo i zatraže otkaz porukom na avionu, ali su dobili odgovor od Topnika iz Kine koji su pružili podršku Wengeru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Avionska kompanija Airads Banners otkrila je jutros za medije u Engleskoj da su ove poruke finansirale navijačke grupe Arsenala iz Kine, a nije dugo trebalo da se sazna o kojim grupama je riječ.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi