Banjalučani dočekuju lidera prvenstva

Veliki ispit za ekipu Slobodana Starčevića

Banjalučani dočekuju lidera prvenstva

U dosadašnjih šest kola fudbaleri Krupe imali su polovičan učinak. Četa Slobodana Starčevića sakupila je osam bodova i sa takvim bodovnim saldom smjestila se na sedmo mjesto tabele Premijer lige BiH.

Banjalučkim tim pružao je dobra izdanja na većini mečeva, kako na domaćem, tako i na gostujućem terenu. Ipak, u posljednjem kolu protiv Širokog Krupa je odigrala nešto slabije i tako upisala drugi poraz u prvenstvu.

Priliku da poprave utisak imaće već u subotu (17.30h), kada im na noge dolazi lider na tabeli, ekipa Slobode.

"Nakon lošije igre i poraza protiv Širokog, pravimo analizu i pripremu za još jednu u nizu teških utakmica, ovaj put protiv lidera na tabeli, tuzlanske Slobode. Iako ćemo biti oslabljeni neigranjem Milutinovića i Mijića zbog žutih kartona, nadamo se da ćemo naći dobitnu kombinaciju igrača i uz pomoć vjernih navijača, kojih će biti u velikom broju, doći do pozitivnog rezultata", rekao je za naš portal Slobodan Starčević, trener Krupe.

U dobar rezultat vjeruje i vezni fudbaler Nikola Dujaković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Lošu partiju i poraz iz prošlog kola ostavljamo iza sebe i sada se spremamo za naredni meč. Sloboda posjeduje veliki kvalitet, što i govori njihova pozicija na tabeli. Uz Zrinjski najviše su pokazali u dosadašnjem dijelu prvenstva i naravno da nam neće biti lako u okršaju sa njima. Međutim, i mi smo u nekoliko navrata pokazali da smo tvrd orah mnogim ekipama, tako da vjerujem u svoje saigrače i nadam se novim bodovima na domaćem terenu", izjavio je mladi fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi